2000 nye titler og store forbedringer på nettsiden

Postet av Christian Hofland den

Eksamenstiden er allerede godt i gang, og til og med ferdig for noen studieretninger på enkelte universiteter og høyskoler. Allerede nå kan du begynne å gjøre deg klar for neste semester ved å kjøpe bøkene tidlig. Det blir mest sannsynlig billigere, og i tillegg kan du ta med deg bøkene på sommerferien og få et forsprang på dine konkurrenter/medstudenter :P Kom på forskudd nå, så slipper du skippertakene neste høst.

Vi har nettopp lastet opp rundt 2000 nye titler på Bokia.no. Her er det mange godbiter! Det har også blitt mye enklere å finne frem. Vi har utbedret nettsiden kraftig med nye filtreringsmuligheter istedenfor temabaserte tags på venstresiden. På bildet nedenfor ser du noen av de filtreringsmulighetene som finnes nå. Nå kan du filtrere bøker etter Forlag, Innbinding, Pris, Språk, Utgivelsesår og Utgått utgave.

(bloggposten fortsetter under bildet).

 

 

En veldig nyttig funksjon er muligheten for å filtrere bort bøker som ikke lenger selges hos bokhandlere. Dette kan være fordi det har kommet en nyere utgave, eller at det ikke lenger er etterspørsel etter den aktuelle boken. På Bokia.no prøver vi å selge mest mulig bøker som fortsatt er relevante og i salg hos bokhandlere. Hvis du kun ønsker å se bøker som fortsatt selges hos bokhandlere, klikk Nei under Utgått utgave. Se bilde under.

 

Vi håper disse nye forbedringene faller i smak, og at det skal bli lettere å finne bøker som passer nettopp deg og dine fag og interesser. Lykke til med eksamen!

 


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nye innlegg →

Salg

Unavailable

Sold Out