Refusjon

RETUR AV VARER
I henhold til norsk lov har du 14 dagers returrett. Hvis 14 dager har gått siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg tilbakebetaling eller bytte. 

For å være berettiget refusjon, må du ikke ha brukt varen og returneres i samme stand som du mottok den. Den må være forsvarlig pakket inn. Les mer om veileder til Angrerettloven her.

ANDRE IKKE-REFUSJONSBERETTIGEDE VARER:
-Gavekort
-Nedlastbare programvareprodukter

For å fullføre refusjonen, krever vi kvittering eller kjøpsbevis. Vennligst ikke send kjøpet tilbake til produsenten. Returner til: Bokia AS PB 105 Bryn, 0611 Oslo

Det er visse situasjoner hvor det kun gis delvis refusjon (hvis aktuelt):
-Varer som er i vesentlig dårligere forfatning enn beskrevet på produktsiden hvor varen kan legges i handlekurven. Husk at brukte bøker vil ha bruksmerker, kan ha markeringer fra tusj, penn o.a.
-Eventuelt gjenstand som returneres mer enn 14 dager etter levering

REFUSJONER (hvis aktuelt)

Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt det returnerte varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din. Hvis du er godkjent, blir tilbakebetalingen din behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen en viss periode.

SEN ELLER MANGLENDE BETALINGER (hvis aktuelt)
Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ennå, må du først sjekke bankkontoen din igjen. Kontakt deretter kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før tilbakebetaling er offisielt oppført. Deretter ta kontakt med din bank. Det er ofte litt behandlingstid før en tilbakebetaling blir behandlet. Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt din tilbakebetaling, vennligst kontakt oss på post(alfakrøll)bokia.no

BYTTE (hvis aktuelt)
Vi bytter kun varer hvis de er defekte eller ødelagte, og at dette skyldes vår feil. Vi bytter ikke varer som er ødelagte på grunn av postgangen eller annen levering. Hvis du trenger å bytte den til samme vare, eller ny vare, send oss ​​en epost på post(alfakrøll)bokia.no og send varen din til:Bokia AS PB 105 Bryn, 0611 Oslo.

GAVER
Hvis varen ble merket som gave når den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekort for verdien av porto/retur. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke var merket som gave når den ble kjøpt, eller gavegiveren hadde ordren sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi sende refusjon til gavegiveren, og han vil finne ut om din retur.

FRAKT
For å returnere produktet, må du sende produktet ditt til:Bokia AS PB 105 Bryn, 0611 Oslo

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader kan ikke refunderes. Hvis du mottar tilbakebetaling, blir kostnaden for returforsendelse trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for ditt byttede produkt å nå deg, variere.

Hvis du sender et produkt over 1000 NOK, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste som Postens pakkesporing (for eksempel Norgespakke eller rekommandert sending) eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta det returnerte produktet.

TAPTE PAKKER

Pakker som forsvinner i transport gir grunnlag for refusjon av vareverdi og fraktkostnad, dersom varen ikke er fremme innen rimelig tid iht Forbrukerkjøpsloven eller Kjøpsloven. Dersom gavekort er benyttet i transaksjonen, vil kunden få refundert beløpet i samme verdi i gavekortet. Hvis deler av transaksjonen er gjort med annen betalingsmåte, vil vi refundere tilbake denne delen til samme betalingsmetode som ble benyttet.

Salg

Unavailable

Sold Out