Personvernserklæring

PERSONVERNERKLÆRING

----

SEKSJON 1 - Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp eller salgsprosess, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.
E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

SEKSJON 2 - Samtykke

Hvordan får dere mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefter kredittkortet ditt, gjør en bestilling, ordner levering eller returnerer et kjøp, antyder vi at du samtykker i at vi samler inn den og bruker den til sine formål.
Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?

Hvis du, etter at du har logget inn, endrer mening, kan du trekke samtykket ditt fra oss til å kontakte deg, for videre innsamling, bruk eller utlevering av informasjonen din når som helst ved å kontakte oss på post(alfakrøll)bokia.no eller sende oss brev til:

Bokia AS PB 105 Bryn, 0611 Oslo


SEKSJON 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt for å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

SEKSJON 4 - SHOPIFY

Vår butikk er levert av Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.
Dine data lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og det generelle Shopify-programmet. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Innbetaling:
Hvis du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom PCI-DSS. Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.
Alle direkte betalingsgateway overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.
PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.
For mer innsikt, kan du også lese Shopifys brukervilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSJON 5 - TREDJEPARTS TJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.
Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsporter og andre betalingstransaksjonsprosessorer sine egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må levere til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.
For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.
Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som har en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger. Hvis du for eksempel befinner deg i Canada, og transaksjonen din behandles av en betalingsgateway som er lokalisert i USA, kan dine personlige opplysninger som brukes til å fullføre denne transaksjonen, bli underlagt offentliggjøring i henhold til amerikansk lovgivning, inkludert patriotloven.
Når du har forlatt vår butikkens nettside eller omdirigert til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av denne personvernreglene eller våre websides vilkår for bruk.

Lenker

Når du klikker på koblinger på butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.
Google Analytics:
Butikken vår bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å lære om hvem som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som blir sett på.

SEKSJON 6 - SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er uheldigvis mistet, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

SEKSJON 7 - COOKIES

 Her er en liste over informasjonskapsler vi bruker. Vi har oppført dem her, slik at du kan velge om du vil ekskludere informasjonskapsler eller ikke.
 _session_id, unikt token, sessional, Tillater Shopify å lagre informasjon om økten din (henvisning, destinasjonsside, etc).
 _shopify_visit, ingen data holdt, Persistent i 30 minutter fra det siste besøket, Brukes av vår nettside leverandør intern statistikkspor for å registrere antall besøk
 _shopify_uniq, ingen data holdt ut, utløper midnatt (i forhold til besøkende) neste dag, teller antall besøk til en butikk av en enkelt kunde.
vogn, unikt token, vedvarende i 2 uker, Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.
 _secure_session_id, unikt token, sessional
 storefront_digest, unikt token, ubestemt Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om gjeldende besøkende har tilgang.
 PREF, vedvarende i svært kort tid, settes av Google og spor som besøker butikken og hvorfra


SEKSJON 8 - Samtykke

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du er minst har nådd myndighetsalder i ditt land eller bostedsby, eller du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine umyndige barn til å bruke dette nettstedet.

SEKSJON 9 - ENDRINGER TIL DENNE PERSONVERNPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk dem ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.
Hvis butikken vår er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrer en klage eller kontakt vår personvernerklærer på post(alfakrøll) bokia.no eller via post på

Bokia AS PB 105 Bryn, 0611 Oslo

Salg

Unavailable

Sold Out