1500 nye titler, gavekort og bedre kategorisering

Postet av Erik Hofland den

OPPDATERT LAGER!

Vi har oppdatert lageret vårt med 1 500 nye titler! Vi har fagbøker fra kr 49,- og er garantert billigere enn alle bokhandlere i Norge. Det er både økonomisk og miljøvennlig å handle bruktbøker fra bokia.no.

Tenk med lommeboka og på miljøet: 

Bokia er en miljøbedrift som er opptatt av bærekraftig drift. Vi ønsker at bøker skal komme til glede for nye studenter og lesere, fremfor at bøker skal kjøpes nytt. Vi bruker mindre emballasje enn andre nettbutikker, som igjen bidrar til lavere ressursbruk. Som kunde hos bokia.no skal du ha god samvittighet, i tillegg til lavere priser er bra for lommeboka.

 

GAVEKORT PÅ BOKIA.NO

Skal du kjøpe gave til en student, eller kjenner du noen som er glade i fagbøker? Da er et gavekort på Bokia.no midt i blinken for deg!

Gavekortet sendes på e-post og inneholder instruksjoner om hvordan det skal brukes i kassen. Gavekortet kan også printes ut.

Gavekortet har en gyldighet på hele fem år - nok til å holde et helt studium! Bestill nå!

 

BEDRE KATEGORISERING

Nettsiden er oppdatert med bedre kategorisering av de forskjellige fagene, særlig under kategori "Økonomi". I tillegg har vi lagt opp flere underkategorier. Bøker som tidligere har vært i feil kategori, har nå blitt sortert korrekt. Når du går innom en kategori nå, kan du finne aktuelle fagbøker og eventuell tilleggslitteratur innenfor ditt fagområde.

Vi håper du får en god brukeropplevelse av Bokia.no - så sørger vi for at du sparer penger på dine fagbøker. 


Del dette innlegget← Eldre innlegg

Salg

Unavailable

Sold Out